dagi - to - fit

dagi - to - fit

Make your body great again!

Támad a WINTERBODY!

2019. augusztus 16. - GünterSchmidt

Köszönöm Trump ezt a fantasztikus szlogent, most ünnepélyesen lenyúlom tőled  

A hétvégét a barátaimmal töltöttem es Tőlük halottam az alábbi kifejezést: “Winterbody”, azaz a Beach body ellentéte. (Pontosabban egy embertől hallottam, de egy társaságban egy vicces kifejezés gyorsan közkinccsé válik.) Elsőre természetesen vicces volt, de szeretek elmerülni mélyebben egy egy  szó jelentésében és mondanivalójában. A lényege az, hogy a nyári testet, amit mutogatni lehet azt nem csak nyárra lehet megcsinálni, hanem télre is. Hála az Instagramnak és a többi kép alapú kommunikációs szórakozásnak már gyakorlatilag folyamatosan megfelelő módon illik tartani a testünket. Elsőre nevetségesnek tűnik, de időközben tanultam r érdekes dolgot az Instás testesítő csajoktól és srácoktól: 

  • Az edzés fontos még akkor is, ha nagyon nincs kedved hozza 
  • Mutasd meg fotóval, hogy mit és hogyan készítettél, igy nem esik annyira szarul a harmadik napon a hal brokkolival 
  • Mutass apró eredményeket, mert a végső cél eléréséhez sok apró győzelemre van szükség 
  • Amikor eléred a célformádat, legyél rá büszke és élvezd mind az elismerő, mind az irigykedő véleményeket 

Jövőhéttől kezdem el 2-4 napra előre elkészíteni az ebédemet, amiben a 4 ököl/marék/tenyér szabályt fogom használni. Kezdjetek el szurkolni és kövessétek a blogot! Bár most úgy tűnik, hogy egyedül én írom es olvasom, de azért remélem, hogy valaki egyszer elolvassa és segíteni fog neki.  

A bejegyzés trackback címe:

https://dagitofit.blog.hu/api/trackback/id/tr815012066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása