dagi - to - fit

dagi - to - fit

Túlsúlyos sirálmak - A lábak

2020. május 31. - GünterSchmidt

Rengeteg body pozitív üzenet árad mindenhonnan, de azokról a problémákról sehol sem tesznek említést, amikről valóban beszélni kellene. Jogosan merülhet fel a kérdés, ha túlsúlyosként felhánytorgatom ezeket a problémákat, akkor én már nem vagyok PC? Bár a saját "közösségem" ellen beszélek, de ha az egészségem és mások egészsége miatt teszem, akkor a PC felfogást felül tudja írni a problémák feltárása?

Egészen konkrétan a mai siralmam nem más, mint a lábak szenvedése, konkrét saját példát hoztam mára.

Rohadtul megfájdul estére a lábam. Igyekszem kímélni, talpbetétet hordok már Isten tudja mióta (természetesen cserélem, amikor tropára megy), normális cipőket vásárlok és a lábam keringésére is odafigyelek... de az esti sajgás minden lefekvésnél figyelmeztet: na ezért nem szabad abba hagynod az életmódváltást!

Amúgy van egy elég vicces kapcsolódó probléma: a cipők idő előtti szétkopása. Az egy dolog, hogy a saroknál megfigyelhető kopás árulkodik a boka, lábfej komolyabb terheléséről, de nekem minden tetves cipőm belül a sarkánál kikopik... Teljesen mindegy a márka, ahol ilyen puha sarokrész van, az nekem átlag 3-6 hét hordás után kilyukad, aztán már csak idő kérdése, hogy a benne lévő fém és egyéb merevítés rám vigyorogjon és ismét mehetek újra cipőt vadászni. A cipőfűzőt mindig bekötöm, már rég leszoktam a simán bedugott hordásról.

Tudom, az éhezés meg a háborúk komolyabb problémák, de ez a blog nem azokról szól.

Lassan elérkezem a következő mérési ciklushoz végéhez. Már biztos, hogy tovább csökkent a súlyom és végre lehet terembe menni! 

Bár az elég vicces lesz, hogy nem lehet zuhanyozni, illetve az öltözőket sem lehet használni...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dagitofit.blog.hu/api/trackback/id/tr3315732384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása